• Trekronerskolen
  • Skolevænget 3, 9690 Fjerritslev
  • trekronerskolen@jammerbugt.dk

FØLG OS PÅ FACEBOOK

her kan du se hvad der sker hos os i hverdagen

• 30-09-2016
    FLE-samtaler i 4. klasse. · 4A
  • 04-10-2016
    Skole/hjem samtaler · 1A
  • 04-10-2016
    Skole/hjem samtaler. · 1A
    Janni Leonhard Bang Gudjohnsen den 14-09-2016

Så er der kommet et nyt nummer af SKOLEBØRN med tema om den digitale folkeskole

– Derfor bliver dit barns skole digital

– Sådan virker digitale læremidler

– Støt dit barns digitale læring

– Bring Your Own Device: Skal dit barn selv have computer med?

Hvis det har interesse så kan man læse det nyeste nummer ved at klikke på nedenstående link.

Janni Leonhard Bang Gudjohnsen den 13-09-2016

Har dit barn et rejsekort?
    Rejser han/hun oftest med NTs lokal-busser?
    Hvis du svarer ja til begge spørgsmål, vil vi anbefale, at du bestiller en såkaldt tank-op-aftale til barnets rejsekort. Med en tank-op-aftale overføres der automatisk penge til rejsekortet, når saldoen kommer ned på 50 kr., og derfor er der altid penge at rejse for.
    Hvorfor anbefaler vi en tank-op-aftale?
    I busserne på NTs lokalruter (typisk dem med tre-cifrede rutenumre fx 320), er der i langt de fleste tilfælde check ind mini terminaler. De kan ikke overføre penge, der er tanket op på rejsekort.dk, til selve rejsekortet, og derfor kan der kun tankes penge på rejsekort gennem netop en tank-op-aftale, på en rejsekortautomat på nærmeste station eller ved personlig henvendelse på et rejsekortsalgssted, hvis barnet kun rejser med NTs lokalbusser.
    Lokalruterne kører (for de flestes vedkommende) i områder, hvor der er langt til en station eller til et rejsekortsalgssted, og derfor anbefaler vi en tank-op-aftale
    Du kan læse mere om tank-op-aftaler på www.rejsekort.dk. Du kan også kontakte NT Kundecenter på telefon 98 11 11 11.

Janni Leonhard Bang Gudjohnsen den 02-09-2016

Kære forældre,

Som i måske allerede ved har Trekronerskolen og midtfrugt Viborg ApS indgået et samarbejde om levering af frisk frugt til alle skolens børn det næste skoleår.

Ordningen administreres af midtfrugt Viborg ApS og derfor er denne skrivelse på vegne af dem

Finansieringen af ordningen sker ved et EU tilskud og det resterende beløb kommer fra sponsorer, gode samarbejdspartnere og velvillige forældre.

Derfor vil vi tillade os og spørge om en frivillig indbetaling på 50 kr pr barn fra jer, dette beløb vil dække frugt til hele skoleåret.

Har i lyst og støtte op om og sikre at ordningen kan forsætte kan i overføre til konto 7890 1542130 Eller mobilpay/swiip på 60242719

Vi takker mange gange for støtten og glæder os over at kunne levere frugt til jeres børn.